dissabte, 27 d’abril del 2013
Crema de Carbassa
Les cremes de verdura són molt saludables i senzilles de fer, les pots servir tan fredes a l'estiu com ben calentes a l'hivern.
Jo tinc costum de fer-ne cada setmana, les faig de Pastanaga, de Puerro, de Ceba, de Xampinyons, etc.. m'agraden de tots els colors!
M'agrada també prende-les entre àpats com aperitiu o senzillament com a entrant..
La crema de Carbassa és poc calòrica molt rica en fibra i en vitamina A.
Al cuinar-la m'agrada començar amb una base de ceba perquè trobo que li dòna més gust.
Al final, hi ha qui li agrada afegir crema de llet per suavitzar o afegir formatge Fresc, això va a gustos però d'una manera o de l'altra és molt saludable.
Abans d'emplatar li pots donar un toc de decoració amb unes fulles fresques de menta o fer una picada de ceba tendre i donar-li el toc final amb un raig d'oli d'oliva.
Ingredients
• 1/4 de Carbassa
• 1 Ceba
• Mantega
• Oli
• Aigua
• Sal
• Pebre
Preparació
En una cassola, posa una mica de mantega i un raig d'oli d'oliva verge.
Afegeix la ceba que l'hauràs tallat ben fina i quan ja sigui rossa aboca-hi la carbassa tallada a daus, remena perquè agafin to ambdós ingredients i aleshores cobreix-ho amb aigua calenta.
Afegeix sal i pebre al gust i a foc mig deixa que es cogui. Quan vegis que la carbassa s'ha estobat completament (aprox. 10min) o quan al punxar-la amb la forquilla es trenca amb facilitat aleshores ja estarà feta.
Tasta-la i si consideres, afegeix sal i pebre.
Passa-la per la batedora fins que quedi ben cremosa, afegeix si vols una mica de crema de llet o formatge fresc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada