dilluns, 22 de juliol del 2013

Pollastre amb olives

Per fer aquesta recepte necessitaràs els següents ingredients:

1 pot d'olives negres sense pinyol
1 llimona
All
Romaní
Espècies
8 Cuixes de Pollastre (4 pax)
Sal
Pebre
Oli d'oliva
1 copeta de Xerès

Preparació:

Daura una mica a la Paella primer la ceba i després les cuixes de Pollastre.

A continuació agafa la safata d'anar al forn i col.loca a la base de la safata la ceba i afegeix al damunt les cuixes de pollastre.

Afegeix les olives per damunt amb el romaní i les espècies provençals.

Banya-ho amb un bon i llarg raig d'oli d'oliva.

Afegeix la sal al gust i el pebre i per últim rega-ho tot amb una copa de Xerès.

Posa la safata al forn prèviament pre-escalfat (temperatura 120graus aprox.) i deixa que es cuini tot vigilant i girant les cuixes perquè es vagin quedan roses per tots costats. També aprofita amb l'ajuda d'una cullera de fusta per anar removent la ceba i les olives.

Tan aviat vegis que les cuixes estan ben rostides per dins ja podràs apagar el forn i retirar la safata.

Ja només quedarà emplatar i abans de presentar donar el toc amb un raig d'oli d'oliva.

El Plat es pot acompanyar amb un Puré de patata si es prefereix.

Que no hi falti un bon pà a taula per socar-hi la salseta!

Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada