Avui va de guisats! Aquí us deixo una recepta senzilla que surt molt bona i sobretot és molt energètica!
..queda per llepar-se els dits!
Ingredients per a 4 persones:
1 ½ cullerada d’oli d’oliva verge
2 cebes
1 all
1 cullereta de canyella (opcional)
2 cullerades de Gingebre fresc
8 filets ó cuixes de pollastre sense pell
2 llimones
25 gr de coriandre
185 gr de cuscús
Temps de preparació: 20min / Temps de cocció: 40min
Primer de tot cal tallar a rodanxes la ceba i picar l’all.
Escalfa 1 cullerada d'oli d'oliva verge a la cassola i quan l'oli ja comenci a escalfar afegeix la ceba i l’all picat. Remou amb una cullera de fusta a foc baix per uns 10 minuts aproximadament i afegeix tot seguit la canyella i la gingebre que hauràs picat prèviament.
Sal pebre-ho al gust.
Incorpora els filets o les cuixes de pollastre i barreja-ho tot fins que tot quedi ben fregit i el pollastre agafi un to daurat.
Tot seguit, incorpora 250 ml d'aigua calenta i tapa la cassola. Deixa que faci xup-xup per uns 20 min aproximadament a foc baix fins que el Pollastre estigui tendre.
Mentre tant, pots anar preparant el Cuscús..
Jo el què faig primer és passar-lo per la paella, sense oli i el torro una mica. Després, apaga el foc i aboca en la mateixa Paella al damunt del cuscús una mica d'aigua calenta i deixa que absorbeixi l’aigua completament. A continuació afegeix una mica d'oli d'oliva i remou-lo amb l’ajuda d'una forquilla.
Abans de fer el suc de les dues llimones, talla amb l’ajuda d'un pelador de verdures o d'un ganivet, a virutes ben fines la pell de les llimones i deixa-ho a banda, per decorar el plat abans de servir.
Abans s’hagi consumit l’aigua del caldo, aboca el suc de la llimona damunt del pollastre i deixa que redueixi i retira el guisat del foc. Corregeix de sal i pebre si consideres..
Per últim ja només quedarà col·locar les cuixes o filets de pollastre amb la seva salsa a la plàtera i decorar-ho tot amb les virutes de la pell de llimona i el coriandre tallat ben fi.
Desitjo la proveu de fer i que us agradi!
Bon profit :D!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada