dimecres, 24 d’octubre del 2012

Pastís de Taronja


Aquesta tarda m’he decidit a fer un Pastís de Taronja per berenar i aquí el resultat!



Aquí us deixo la recepte per si  voleu provar-lo de fer. Ja veureu que fàcil i senzill és d’elaborar..i sobretot què bo queda!

 Doncs aquí va!

Necessitareu els següents ingredients..

-       2 ó 3 Taronges de fer suc
-       100 grams de sucre blanc
-       150 grams de farina
-       35 grams d’oli de gira-sol
-       1 sobre de llevat en pols
-       2 cullerades de sucre fi
-       Canyella

Preparació

-       Pre- escalfeu el forn a 180 graus aproximadament.

-       Espremeu les taronges fins obtenir 250ml, afegiu el sucre i barregeu bé.

-       Afegiu l’oli, la farina i el llevat i seguiu barrejant fins que us quedi una crema homogènia.

-     Mentre tant, en el motlle passeu-hi una mica de mantega perquè el pastís no s’enganxi. 
    (Base i costats del motlle)

-       Aboqueu-hi la crema en el motlle i col·loqueu-lo al forn per uns 45-50min.

-       Un cop comproveu que el Pastís ja no està cru, el podeu retirar del forn i deixar que es refredi i tot seguit ja el podreu desemotllar.

-       Per últim, el podeu decorar, o amb unes rodanxes de Taroja i una branqueta de canyella al damunt o bé, el podeu ensucrar pel damunt amb sucre glaç, Com preferiu

-       Per últim només us quedarà, servir i gaudir!!

2 comentaris:

  1. Nenaaaaaaaaaaa quina pinta té! Em guardo la recepta i la faré. Petonets

    ResponElimina
  2. Queda bonissim! és ideal per el Afternoon Tea! La Recepta és d'una Pagesa de Torroella de Montgrí que té una botiga de verdures i fruita a la Plaça del Mercat, cada cop que hi vaig em dóna receptes noves, ja les aniré fent i penjant!

    ResponElimina