Aquesta tarda m’he decidit a fer un Pastís de
Taronja per berenar i aquí el resultat!
Aquí us deixo la recepte per si voleu provar-lo de fer. Ja veureu que fàcil i
senzill és d’elaborar..i sobretot què bo queda!
Necessitareu els següents ingredients..
-
2 ó 3 Taronges de fer suc
-
100 grams de sucre blanc
-
150 grams de farina
-
35 grams d’oli de gira-sol
-
1 sobre de llevat en pols
-
2 cullerades de sucre fi
-
Canyella
Preparació
-
Pre- escalfeu el forn a 180 graus aproximadament.
-
Espremeu les taronges fins obtenir 250ml, afegiu el
sucre i barregeu bé.
-
Afegiu l’oli, la farina i el llevat i seguiu
barrejant fins que us quedi una crema homogènia.
- Mentre tant, en el motlle passeu-hi una mica de
mantega perquè el pastís no s’enganxi.
(Base i costats del motlle)
(Base i costats del motlle)
-
Aboqueu-hi la crema en el motlle i col·loqueu-lo al
forn per uns 45-50min.
-
Un cop comproveu que el Pastís ja no està cru, el
podeu retirar del forn i deixar que es refredi i tot seguit ja el podreu
desemotllar.
-
Per últim, el podeu decorar, o amb unes rodanxes de
Taroja i una branqueta de canyella al damunt o bé, el podeu ensucrar pel damunt
amb sucre glaç, Com preferiu
-
Per últim només us quedarà, servir i gaudir!!
Nenaaaaaaaaaaa quina pinta té! Em guardo la recepta i la faré. Petonets
ResponEliminaQueda bonissim! és ideal per el Afternoon Tea! La Recepta és d'una Pagesa de Torroella de Montgrí que té una botiga de verdures i fruita a la Plaça del Mercat, cada cop que hi vaig em dóna receptes noves, ja les aniré fent i penjant!
ResponElimina