dissabte, 15 de setembre del 2012

Empanadilles de Tonyina


Fem un PICA-PICA? Tens convidats a casa i els vols rebre amb un original Snack?  No t'ho pensis i prova de preparar unes originals Mini -Empanadilles de tonyina amb llavors de sèsam! Irressistiblement boníssimes!




Ingredients:

-       2-3 Làmines de Pasta de Full (Precuinada)
-       Oli d’oliva Verge
-       2-3 Tomàquets vermells
-       1 Ceba
-      1 Ou dur
-       1 Llauna de Tonyina en conserva
-       Llavors de sèsam
-       1 Rovell d’ou
-       1 Forquilla de Postre

Temps d’Elaboració: (30min aprox.)
-       Assegura’t de descongelar prèviament les làmines de Pasta de Full
-       Pre-escalfa el forn a 160 graus
-       Talla ben fina la ceba i ratlla el tomàquet i l'ou dur
-       En una paella, afegeix un generós raig d’oli d’oliva, quan sigui ja calent aboca-hi la ceba i amb l’ajuda d’una cullera de fusta vés removent fins que comenci agafar un to transparent, aleshores afegeix tot seguit el tomàquet ratllat i afegeix un polsim de sal i pebre, remena bé, fins que el sofregit agafi un to homogeni, per últim afegeix la tonyina i l'ou dur ratllat i remena-ho tot bé.

-       Deixa a banda el sofregit perquè es refredi

-     Prepara la Làmina de Pasta de full i amb un motlle rodó fes petits cercles, si no disposes de cap motlle, pots utilitzar com a motlle el diàmetre per exemple d’una tassa de cafè i amb l'ajuda de la punta d'un ganivet defineix i separa els cercles .

-       Amb una collera de postre, agafa una petita quantitat del sofregit amb la tonyina i l'ou dur i col·loca-ho al centre del mini cercle de pasta de full.

-      Doblega per la meitat el mini cercle de pasta de full, vigilant que no surti pels cantons el sofregit i segella l’obertura de la mini-empanadilla amb la punta d’una forquilla humida.

-       A continuació amb un pinzell pinta cadascuna de les empanadilles amb el rovell de l’ou i tira-hi per damunt un polsim de les llavors de sèsam.

-     Col·loca les mini-empanadilles a la safata del forn. (No oblidis de col·locar el paper vegetal a la safata perquè no s’enganxin les mini-empanadilles)

-     Retira-les del forn quan vegis que s’hagin enrossit i deixa-les refredar

Ara ja estan llestes per servir i assaborir!! Bon Profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada