Ingredients:
- Pasta de full Precuinada
- 1 Pot de Nutella o Nocilla
- 1 ou cru
(Temps d'elaboració: 20min)
En segon lloc, assegureu-vos de tenir la pasta de
full ben descongelada. A continuació talleu-la fent petits triangles.
Un cop tingueu els triangles tallats, afegiu a la base més ample del triangle amb l'ajuda d'una cullereta de cafè una quantitat de xocolata Nutella o Nocilla.
Enrotlleu el triangle des de la base fins el pic del triangle i ja només us
quedarà donar-li forma a les puntes cap a munt i tatachán! ja teniu el mini
croissant de xocolata semi-llest, ja que només us quedarà donar-los una pinzellada amb el rovell de l'ou que prèviament haureu batut.
(Recordeu de posar-hi paper vegetal a la safata
que anirà al forn per evitar que els croissants s'enganxin).
Per últim, ja només queda esperar a que els croissants
s'enrosseixin i ja us els podreu menjar per esmorzar o berenar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada