dimecres, 5 de setembre del 2012

Croissants de Xocolata

Avui us explicaré com podeu elaborar uns mini croissants de xocolata de manera ràpida, senzilla i us puc garantir que us quedaran tan bons o més que els que podeu trobar a les pastisseries!







Ingredients:

- Pasta de full Precuinada
- 1 Pot de Nutella o Nocilla
- 1 ou cru

(Temps d'elaboració: 20min)

Abans de començar Pre-escalfa el Forn a 160º

En segon lloc, assegureu-vos de tenir la pasta de full ben descongelada. A continuació talleu-la fent petits triangles.

Un cop tingueu els triangles tallats, afegiu a la base més ample del triangle amb l'ajuda d'una cullereta de cafè una quantitat de xocolata Nutella o Nocilla. Enrotlleu el triangle des de la base fins el pic del triangle i ja només us quedarà donar-li forma a les puntes cap a munt i tatachán! ja teniu el mini croissant de xocolata semi-llest, ja que només us quedarà donar-los una pinzellada amb el rovell de l'ou que prèviament haureu batut.

(Recordeu de posar-hi paper vegetal a la safata que anirà al forn per evitar que els croissants s'enganxin).

Per últim, ja només queda esperar a que els croissants s'enrosseixin i ja us els podreu menjar per esmorzar o berenar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada